Van ontwerp tot verpakken

Het begint met een idee. Uw idee. Het resultaat is een serie producten die klaar staan voor vertrek uit onze productiehal. Alle stappen daartussen vullen we graag samen met u in. We adviseren bij het ontwerp, berekenen, maken keuzes, stellen bij en benutten de pluspunten van rotatiegieten. Tot de uitkomst helemaal naar wens is.
Het draait om uw product.

Roto-art Ontwerpen

Ontwerpen

Soms is er al een compleet ontwerp. Soms is er nog niet meer dan een (heel goed) idee, dan verzorgen wij graag het tekenwerk voor u. Wat het uitgangspunt ook is, we maken de vertaalslag zodat het ontwerp perfect geschikt is voor rotatiegieten.

Roto-art Matrijs maken

Matrijs maken

Is het ontwerp akkoord? Met onze kennis maken we aan de hand van de definitieve 3D-tekeningen de matrijs tot in de puntjes in orde. Klaar voor productie!

Roto-art Rotatiegieten

Rotatiegieten

Rotatiegieten is ons vak en is een práchtig vak! We creëren de meest bijzondere vormen, grote en kleine series naast elkaar, we gieten stickers en inserts mee, ...; met ons moderne snelle machinepark maken we het allemaal mogelijk.

Roto-art Nabewerken

Nabewerken

Als de producten uit de matrijs komen, hebben ze nog wat extra aandacht nodig. Elk product wordt gecontroleerd, deelnaden worden nauwkeurig afgebraamd. Zijn er extra gaten of sleuven nodig? Wilt u het product laten volschuimen? Nabewerkingen gebeuren veelal met onze nauwkeurige robots. 
 

Assembleren

Assembleren

Hoe mooi ook, vaak is een ons product nog maar een halfproduct. Moeten er bijvoorbeeld lampen, sloten of assen gemonteerd worden? Andere onderdelen aan toegevoegd worden? Doen we.

Verpakken

Verpakken

Is het product uw eindproduct? Dan bespaart u handelingen door het meteen ter plekke te laten verpakken. We zetten het - ingepakt en wel - klaar voor vertrek. En indien gewenst regelen we meteen de verzending voor u.

Doordat onze producten door 
robots worden afgewerkt, kunnen 
we constant de hoge kwaliteit leveren die 
onze klanten van ons gewend zijn.

Doordat onze producten door robots worden afgewerkt, kunnen we constant de hoge kwaliteit leveren die onze klanten van ons gewend zijn.